23 augusti, 2024 Webmaster

EG CheckWare med som utställare – intervju med Anders Bagge inför deras medverkan

Inför eventet pratade vi med Anders Bagge på EG CheckWare som är utställare på årets event. Här berättar han bl.a. om vilka dem är, vilka satsningar de gör nu och vad han själv mest ser fram emot inför dagarna.

Du träffar EG CheckWare i utställningen – besök dem gärna och fortsätt diskussionen på plats.

 

Berätta, vem är du och vilken roll har du i företaget?

Jag heter Anders Bagge och är Sales Executive på EG CheckWare i Sverige. Kortfattat innebär det att jag ansvarar för försäljningen av vår digitala plattform i Sverige, men jag har också ett nära samarbete och tät dialog med befintliga kunder.

Tillsammans med mina kollegor säkerställer jag att våra kunders, inte sällan varierande över tid, behov och önskemål tillgodoses.

 

CheckWare kommer vara med som utställare på PsykoterapiMässan, berätta, vilka är ni?

EG CheckWare har tagit en ledande position inom digital patientmedverkan i Norge och fått sina första kunder i Sverige – men självklart vill vi ha fler.
Lösningen har använts av fler än 760 000 patienter och det har genomförts över 10 miljoner digitala kartläggningar med CheckWare. Med digitala distributionsrättigheter till över 1 300 rättighetsbelagda formulär, automatiska scoreberäkningar och rapporter godkända av rättighetsinnehavare, är vi ett naturligt val för mental hälsa, missbruk och beroende.

 

Någon särskild satsning ni vill lyfta?

CheckWare är en self-service-lösning som gör det möjligt för våra kunder att automatisera hela patientförlopp. Genom att använda vårt bibliotek av vårdtjänster kan man dela och använda redan etablerade vårdtjänster med minimal resursanvändning.

 

Vad ser ni mest fram emot inför dessa dagar?

Givetvis att träffa och samtala med många, intressanta deltagare samt berätta mer om
EG CheckWare och vår digitala plattform men även såklart om vårt rättighetsarbete. Som ju är en central del i företagets filosofi.
Det ska också bli jättekul att få visa en live-demo av plattformen för de deltagare som önskar det.

 

Något ni vill hälsa till alla deltagare inför PsykoterapiMässan?

Kom och hälsa på i vår monter på mässan!