Allmänhet     |     Student     |     Kontakta     |     Press     |     Tidigare mässor     |     Länkar

 

Anmälan är nu stängd!

 Det kommer att gå att köpa rest-biljetter på plats!

 

Priser

Avgiften för ett mässkort är 3 600 kr och berättigar till entré till utställningen och till föreläsningsbiljetter alla dagar. Det går även att köpa dagkort, priset är då 2 400 kr. Entrékort till utställningen kostar 200 kr/dag och säljs på plats.

Grupprabatt: Gå 6 – betala för 5. Arbetsplatser som anmäler 6 personer samtidigt med samma fakturaadress betalar endast för 5.

Föreläsare: Föreläsare har möjlighet att köpa rabatterat mässkort för 3 000 kr. Föreläsare som enbart deltar på eget seminarium hämtar ett föreläsarkort vid informationsdisken. Detta ger tillträde till utställningen under den dagen.

Heltidsstuderande: Ett begränsat antal mässkort till heltidsstuderande på universitet och högskolor kommer att säljas för 480 kr, därefter är priset 2 000 kr. Anmäl dig i tid för att kunna utnyttja rabatten och skicka/faxa in studieintyg eller bevis till mci i samband med anmälan.

Psykoterapeutstuderande: För studerande på legitimationsgrundande psykoterapeututbildning kostar mässkortet 2 400 kr. Var vänlig skicka/faxa ditt studentintyg eller bevis till mci i samband med anmälan.

Utställare: Utställares kontaktperson samt föranmälda medarbetare som bemannar montern erhåller entrékort till utställningen.

Entrékort
Separata entrékort kan köpas på plats för 200kr/dag. Dessa ger inträde till utställningen, men inga seminariebiljetter.

Alla priser är exklusive moms. Betalning sker mot faktura med momsen specificerad.
 

Bekräftelse

En skriftlig bekräftelse på din anmälan skickas ut i god tid före mässan till den adress du uppgivit. I försändelsen inkluderas entrékort och biljetter till dina programpunkter. Håll noga reda på dina biljetter och kort! För ersättning av borttappat kort/biljett tas en avgift på 500 kr ut.

Key note speakers

Vi har i år fyra key note speakers; Jon Kabat-Zinn, Emmy van Deurzen, Leigh McCullough och Anthony Bateman. För att så många som möjligt ska kunna ta del av dessa kommer alla key note speakers föreläsningar även direktsändas via videolänk i angränsande sal. Man kan här följa föreläsningen i realtid och ställa frågor på samma sätt som i stora salen.

Du kan välja att anmäla dig till max 2 key note speakers föreläsningar.

Ändring av seminarieval

Om du skulle vilja ändra något av dina seminarieval finns viss möjlighet att göra det under mässdagarna. I mässans monter kommer du kunna byta de biljetter du fått mot vakanta biljetter till andra programpunkter. Tyvärr kan vi inte erbjuda någon möjlighet att byta biljetter eller ändra val innan mässan!

Avbokning

Vid avbokning t o m den 6 april debiteras en expeditionsavgift på 25 %. Efter detta datum debiteras hela deltagaravgiften.

Frågor om anmälan, betalning

Om du har frågor om anmälan eller betalning är du välkommen att kontakta mci  Stockholm: Box 6911, 102 39 Stockholm
Telefon: 08-546 515 00 eller telefax: 08-546 515 99
E-post: confirmation-sweden@mci-group.com.

 

Allt material Copyright © 2009-2010 PsykoterapiStiftelsen
Alla rättigheter förbehållna.
 
www.psykoterapimässan.se     Sidansvarig: webmaster

 

 

banners

 

 

Uppdaterad 2010-05-04