Allmänhet     |     Student     |     Kontakta     |     Press     |     Tidigare mässor     |     Länkar

 

Praktisk information

 för besökare

Plats

Stockholm City Conference Centre – Norra Latin.
Mässan äger rum på Norra Latin, centralt beläget i Stockholm, mitt emellan Norra Bantorget och Drottninggatan och nära alla tänkbara kommunikationer.
Adress: Drottninggatan 71 B. www.stoccc.se.

Anmälan

Du anmäler dig direkt på Psykoterapimässans hemsida.
Vid anmälan anger du vilka föreläsningar/programpunkter du vill gå på. Du kommer att få ange ett 1:a- och 2:a-handsval och platserna fördelas sedan utifrån den ordning anmälningarna kommit in. För att garanteras plats på de programpunkter du valt bör du göra din anmälan så fort som möjligt!
Senast 14 april 2010 vill vi ha din anmälan som är bindande. Därefter förhöjd avgift.

Priser (exkl moms)

Avgiften för ett mässkort är 3 600 kr och berättigar till entré till utställningen och till föreläsningsbiljetter alla dagar. Det går även att köpa dagkort, priset är då 2 400 kr. Entrékort till utställningen kostar 200 kr/dag och säljs på plats.

Grupprabatt: Gå 6 – betala för 5. Arbetsplatser som anmäler 6 personer samtidigt med samma fakturaadress betalar endast för 5.

Föreläsare: Föreläsare har möjlighet att köpa rabatterat mässkort för 3 000 kr. Föreläsare som enbart deltar på eget seminarium hämtar ett föreläsarkort vid informationsdisken. Detta ger tillträde till utställningen under den dagen.

Heltidsstuderande: Rekordmånga studenter har anmält sig till årets mässa och de kraftigaste rabatterade biljetterna är nu slut. Priset för heltidsstuderande är nu 3000 kr inkl. moms. Anmäl dig i tid för att kunna utnyttja rabatten och skicka/faxa in studieintyg eller bevis till mci i samband med anmälan.

Psykoterapeutstuderande: För studerande på legitimationsgrundande psykoterapeututbildning kostar mässkortet 2 400 kr. Var vänlig skicka/faxa ditt studentintyg eller bevis till mci i samband med anmälan.

Utställare: Utställares kontaktperson samt föranmälda medarbetare som bemannar montern erhåller entrékort till utställningen.

Allmänhetsbiljett: Lördagen den 8 maj kommer det parallellt med professionens program också finnas ett särskilt program för allmänheten. Entrékort till utställningen och föreläsningarna i allmänhetsprogrammet kommer att säljas på plats och kostar 150 kr (inkl moms).

Entrékort
Separata entrékort kan köpas på plats för 200kr/dag. Dessa ger inträde till utställningen, men inga seminariebiljetter.

Alla priser är exklusive moms. Betalning sker mot faktura med momsen specificerad.

Öppettider

Torsdag   6 maj:  12.30–19.00     Kvällsaktiviteter
Fredag     7 maj:    8.45–19.00     Festkväll
Lördag     8 maj:    8.45–17.30     Kvällsaktiviteter

In- och utflyttning för utställare

Inflyttning torsdagen den 6 maj från kl 07.00–12.30.
Utflyttning lördagen den 8 maj från kl 15.00–17.00.

Hotellbokning

Besök vår on-line bokningsservice på hemsidan där vi erbjuder rum i olika prisklasser på mer än 75 hotell med attraktiva, dagsaktuella priser.

Bekräftelse

En skriftlig bekräftelse på din anmälan skickas ut i god tid före mässan till den adress du uppger vid anmälan. I försändelsen inkluderas entrékort och biljetter till de programpunkter där du fått plats. Håll noga reda på dina biljetter och kort, för ersättning av borttappat kort/biljett tas en avgift på 500 kr ut.

Key note speakers

Vi har i år fyra key note speakers; Jon Kabat-Zinn, Emmy van Deurzen, Leigh McCullough och Anthony Bateman. För att så många som möjligt ska kunna ta del av dessa kommer alla key note speakers föreläsningar även direktsändas via videolänk i angränsande sal. Man kan här följa föreläsningen i realtid och ställa frågor på samma sätt som i stora salen.

Du kan välja att anmäla dig till max 2 key note speakers föreläsningar, samt som andra- eller tredjehandsval till videolänkföreläsningen av dessa tre.

Avbokning

Vid avbokning t o m den 6 april debiteras en expeditionsavgift på 25 %. Efter detta datum debiteras hela deltagaravgiften.

Försäkring

Deltagaravgiften inkluderar inte någon försäkring. Varken organisationskommittén eller mci Stockholm kan hållas ansvariga för skador under eller som ett resultat av mässan.

Information om anmälan, betalning

mci Stockholm
Box 6911, 102 39 Stockholm
Telefon: 08-546 515 00 eller telefax: 08-546 515 99
E-post: confirmation-sweden@mci-group.com.

Information om PsykoterapiMässan

Mimmi Bohman, projektledare PsykoterapiMässan 2010
Telefon: 070 263 38 32,
E-post: mimmi.bohman@psykoterapimassan.se.

Praktisk information för utställare

Praktisk information för utställare (pdf)

Beställning av utställningsmaterial (pdf)

Marknadsföring/media

Annonser sprids via såväl branschtidningar som till allmänheten via publicering i dagspress. Pressreleaser kommer att skickas ut närmare inpå mässdagarna.

Kristian Molander-Söderholm, pressekreterare PsykoterapiMässan 2010
Telefon: 070-725 61 09
E-post: press@psykoterapimassan.se.

Marie-Louise Söderberg, marknadsföringsansvarig PsykoterapiMässan 2010
Telefon: 070-484 03 34
E-post: marie-louise.soderberg@psykoterapimassan.se.

 

 

Allt material Copyright © 2009-2010 PsykoterapiStiftelsen
Alla rättigheter förbehållna.
 
www.psykoterapimässan.se     Sidansvarig: webmaster

 

 

banners

 

 

 

 

 

 

  För fler besökare:

Annonsera er medverkan
på er hemsida

Hämta banners här!

 

Uppdaterad 2010-04-21