Allmänhet     |     Student     |     Kontakta     |     Press     |     Tidigare mässor     |     Länkar

 

Kvällsprogram

 

"Aftermässa" alla dagar

Mingla med dina kollegor, nya och gamla vänner på vår utvalda mässpub efter mässdagens slut. Mer information finns på mässan.

Mingelträff med Jon Kabat-Zinn torsdag kväll den 6 maj kl 17–19

Informell träff för dig som arbetar med eller är särskilt intresserad av mindfulness anordnas i empaticas lokaler på Barnhusgatan 22, 5 tr. Se annons sid 85 i mässkatalogen.

Festkväll fredagen den 7 maj kl 19–24

Du är välkommen till PsykoterapiMässans festkväll med teater, mat och dans på Norra Latin. Kvällen inleds med Psykakuten – interaktiv improvisationsteater (känd från Kulturhuset). Paula McManus med två skådespelare och en psykoterapeut löser våra problem. En smakrik tallrik med kulinariska läckerheter serveras. Vinbar.

Kvällen avslutas med dans till gruppen Sigges Fröjd. De betonar Freuds lustprincip. Det är fem psykologer från Dalarna som spelar rockmusik och som tidigare med stor framgång uppträtt på flera psykoterapikonferenser.

Allt detta får du för 300 kronor. Anmälan gör du när du anmäler dig till mässan.

Psykologer tittar på film lördagen den 8 maj kl 16.30

Som avslutning på lördagen gästas PsykoterapiMässan av Psykologer tittar på film, filmklubben som tagit psykologivärlden med storm. Entusiasten Jonas Mosskin visar filmen Behandlingen av Johan Jonason och bjuder in en intressant gäst som kommenterar filmen utifrån ett psykologiskt perspektiv. Sedan blir det diskussion tillsammans med publiken.

Mer info kommer att publiceras här på hemsidan.

 

Allt material Copyright © 2009-2010 PsykoterapiStiftelsen
Alla rättigheter förbehållna.
 
www.psykoterapimässan.se     Sidansvarig: webmaster

 

 

banners

 

 

Uppdaterad 2010-01-27